Είσοδος Συνεργατών

 • Ελληνικα
  • Αγγλικα
  • Ρουμανικα
  • Βουλγαρικα

KRAFT ΣΕΤΕ & HO.RE.CA

Ο όμιλος DRUCKFARBEN – KRAFT Paints είναι Συνεργαζόμενο Μέλος τους Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Σκοπός του ΣΕΤΕ είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού στην ελληνική οικονομία. Εκπροσωπεί τις πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων.

KRAFTΣΕΤΕ

Ο ΣΕΤΕ οραματίζεται μια ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη, η οποία θα στοχεύει στη βελτίωση των αποδόσεων, με παράλληλη αύξηση του αριθμού των αφίξεων και των διανυκτερεύσεων, με καλύτερη κατανομή της τουριστικής προσφοράς σε όλες τις περιοχές της χώρας και με καλύτερη χρονική κατανομή της ζήτησης.

Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται μέσα στο πλαίσιο προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και στο πλαίσιο σεβασμού και ανάδειξης του πολιτισμού μας.

Ο κλάδος του Τουρισμού αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της Ελλάδας και τη μεταφορά της κουλτούρας, ιστορίας, φιλοσοφίας και τοπικών ηθών κα αξιών μας στον κόσμο. Ο Ξενοδοχειακός κλάδος απασχολεί μεγάλο ποσοστό εργαζομένων που καθημερινά βιώνουν την επαφή με τους επισκέπτες.

Η αγορά των ξενοδοχείων στην Ελλάδα βρίσκεται σε φάση επέκτασης. Οι επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο συνεχίστηκαν τόσο το 2015 όσο και το 2016 με την προσθήκη νέων ξενοδοχείων στις τρεις υψηλότερες κατηγορίες αστεριών. Σε σταθερό πυλώνα ανάπτυξης αναδείχθηκαν τα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια της κρίσης, ανεβάζοντας τη συνεισφορά τους στο ελληνικό ΑΕΠ στο 3,5% το 2016 από 2,5% το 2008 (έναντι 1,6% κ.μ.ο. στις βασικές ανταγωνίστριες μεσογειακές χώρες).

KRAFT Paints & BIOCLIMA – Ποιότητα στις υποδομές

Η επίσκεψη των τουριστών σε ξενοδοχεία, ρεστοράν, καφέ και μπαρ είναι μια συνολική εμπειρία που πλαισιώνεται από πληθώρα ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων. Μερικά από αυτά αφορούν την εσωτερική διακόσμηση με χρώματα και αποχρώσεις, την εξωτερική θερμομόνωση, τη στεγάνωση των κτιρίων, την σωστή και εποχική βαφή των πισινών και πολλά άλλα που συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του κτιρίου.

KRAFT PAINTS & BIOCLIMAΟλοκληρωμένες λύσεις για τον κλάδο HO.RE.CA.

KRAFT Paints Τμήμα R&D – Εξειδίκευση στις αποχρώσεις, Πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα

 • Επιλογή αποχρώσεων, Προϊόντική ποιότητα και χρήση ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες
 • Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών KRAFT – Τοπική υποστήριξη ξενοδοχειακών μονάδων, μπαρ, καφέ και ρεστοράν στη διαμόρφωση, αναβάθμιση και μείωση κόστους συντήρησης των υποδομών τους
 • KRAFT Inspired Color Σύστημα βενταλιών και χρωματολογίων – Χιλιάδες αποχρώσεις από τις μηχανές μας στο δίκτυο συνεργατών
 • Το τμήμα R&D συνεργάζεται με διεθνείς Οργανισμούς όπως η NOVA Paints Club παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και συμβουλεύει με εναλλακτικές λύσεις σε κάθε έργο και ανάγκη
 • Ειδικά ενισχυμένες αποχρώσεις για εξωτερική χρήση:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Αντοχή του χρώματος στην ηλιακή ακτινοβολία
Η KRAFT Paints παρέχει μέσω της βεντάλιας αποχρώσεων REFLECTIVE Collection πληθώρα αποχρώσεων με δείκτη TSR (Total Solar Reflectance) – Η τιμή της ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία για κάθε απόχρωση έχει μετρηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα μέτρησης.

Η βεντάλια REFLECTIVE COLLECTION περιλαμβάνει 185 αποχρώσεις, επιλεγμένες από ομάδα διακοσμητών και αρχιτεκτόνων  με υψηλή εξειδίκευση στις εξωτερικές όψεις κτιρίων σε συνδυασμό με την καινοτόμα σειρά χρωμάτων εξωτερικής χρήσης 4SEASONS.

 • Πιστότητα & ακρίβεια αποχρώσεων εσωτερικής η εξωτερικής χρήσης και επαναληψιμότητα της απόχρωσης

BIOCLIMA B2B Τμήμα ΈργωνΧρόνια Εξειδίκευση στα Ξενοδοχεία και τα Έργα

Εξειδικευμένη B2B Ομάδα Τουριστικού Κλάδου – Έμπειρα στελέχη με σημαντική εμπειρία σε έργα οι οποίοι συνεργάζονται με το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών – χρωματοπωλείων KRAFT και παρέχουν:

 • Υποστήριξη της μελέτης και της κατασκευής του έργου
 • Δυνατότητα προκοστολόγησης.
 • Με επισκέψεις στο έργο, την πρόταση λύσεων και την υποστήριξη σε θέματα εφαρμογής υλικών.
 • Υποστήριξη σε ειδικά θέματα αποχρώσεων του έργου
 • Ειδικές ανταγωνιστικές τιμές
 • Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA, της εταιρείας KRAFΤ, το έχουν εμπιστευθεί τα τελευταία χρόνια πληθώρα ιδιωτών όπως και κατασκευαστές και μελετητές για χρήση σε διάφορα κτήρια όπως σχολικά συγκροτήματα και ξενοδοχειακές μονάδες.

Η σειρά BIOCLIMA αποτελεί συστατικό στοιχείο μιας νέας ανθρωποκεντρικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής κουλτούρας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω μείωσης των εκπομπών CO2 έως και 50%. Σχεδιάστηκε με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα, που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.

Πρόκειται για έξυπνα συστήματα ικανά να ανταποκρίνονται στις κλιματικές και περιβαλλοντολογικές μεταβολές, καθώς είναι σε θέση να περιορίζουν τους ρύπους, να συμβάλλουν στην υγιεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, να παρέχουν στεγανότητα, να αυξάνουν τη θερμική χωρητικότητα και την εν γένει ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης πόρων, όσο  και για την μείωση του κόστους που δαπανούμε  για ψύξη ή θέρμανση.

92 πιστοποιημένοι συνδυασμοί υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης είναι η δυνατότητα εφαρμογής του σε μία πληθώρα κτηριακών κατασκευών που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν ιδιαίτερες κατασκευαστικές απαιτήσεις και συνεπώς ειδικές προδιαγραφές υλικών. Έχουμε στη διάθεση σας την πιο ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAtotal με 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122). Οι συνδυασμοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μονωτικά υλικά (EPS – διογκωμένη πολυστερίνη γραφιτούχα ή μη, XPS – εξηλασμένη πολυστερίνη, πετροβάμβακα), βασικά υλικά (οργανικά και ανόργανα) και τελικά επιχρίσματα (ακρυλικά, ελαστομερή, σιλοξανικά, γρανιτοσοβάδες και ενεργειακά) σε μεγάλη ποικιλία κοκκομετριών από 0.4mm έως και 2.5mm, που ταιριάζουν σε όλα τα υποστρώματα κατασκευής.

Σύστημα με πιστοποίηση χρήσης όλων των ειδών των πιο διαδεδομένων θερμομονωτικών πλακών (EPS, XPS, MW).

Η επιλογή του είδους του θερμομονωτικού υλικού επαφίεται στον εκάστοτε μελετητή καθώς εξαρτάται από διάφορα χαρακτηριστικά (συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, πάχος θερμομονωτικού υλικού, ευκαμψία, απορρόφηση υγρασίας, ακαυστότητα, ηχοαπορρόφηση κτλ).

2 επιλογές αντιρρηγματικής προστασίας και βασικής στρώσης εξωτερικής θερμομόνωσης αναλόγως των κτηριακών απαιτήσεων.

Η πρώτη αφορά ανόργανη αντιρρηγματική προστασία, με χρήση του ινοπλισμένου τσιμεντοειδούς υλικού Strong Bond, που χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις κτηρίων με συμβατικό τρόπο δόμησης (μπετό, τούβλο) και η δεύτερη αφορά οργανική αντιρρηγματική προστασία, με χρήση του ινοπλισμένου οργανικού υλικού Total Bond, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις κτηρίων με ιδιαίτερες απαιτήσεις αντοχών σε συστολοδιαστολές (π.χ. μεταλλικές κατασκευές με τσιμεντοσανίδες).

Τελικά επιχρίσματα

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMAτης KRAFT, προσφέρει πληθώρα επιλογών αναλόγως της περίπτωσης κτηρίου. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης τελικού επιχρίσματος: α) ακρυλικής βάσης, με το προϊόν AcrylicPlaster, για τις τυπικές περιπτώσεις κτηρίων, β) ακρυλικής βάσης πολύ υψηλής ελαστικότητας, με το προϊόν Flexoplaster, για περιπτώσεις κτηρίων με μεγάλες συστολοδιαστολές ή σε μεγάλα υψόμετρα, γ) σιλοξανικής βάσης, με το προϊόν Waterproof Plaster, για περιπτώσεις κτηρίων με ανάγκη μεγάλης υδατοαπωθητικότητας και ευκολίας καθαρισμού όπως σε παραθαλάσσια μέρη ή πολύ ρυπογόνες περιοχές, δ) γρανιτοσοβά υψηλής αισθητικής και αντοχής, με το προϊον Granite, για περιπτώσεις ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε μία πληθώρα πολύχρωμων ή μονόχρωμων αποχρώσεων, ε) ενεργειακού σοβά ειδικής σύνθεσης, με το προϊόν Clima Comfort Stucco, με ιδιότητες υψηλής ανάκλασης και θερμοχωρητικότητας για ένα απόλυτο ενεργειακό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Αποχρώσεις & κοκκομετρίες

Όλα τα τελικά επιχρίσματα του πιστοποιημένου συστήματος BIOCLIMA της KRAFT μπορούν να χρωματιστούν και να παραδοθούν έτοιμα για χρήση στο εργοτάξιο σε κάποια από τις 900 προτεινόμενες F αποχρώσεις εξωτερικής χρήσης της βεντάλιας της KRAFT και σε διάφορες κοκκομετρίες από 0,4 mmέως 2,5 mm.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τις απαιτήσεις του έργου σας ώστε να σας υποστηρίξουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του.