Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

ΑρχικήΑποστολή - Όραμα - KRAFT Paints

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ
Η αποστολή της KRAFT PAINTS δεν είναι απλώς να λειτουργεί ως μια βιομηχανία παραγωγής εκτυπωτικών μελανιών, αρχιτεκτονικών χρωμάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά ως ο πραγματικά αφοσιωμένος συνεργάτης σας, καθώς προσπαθούμε διαρκώς να ανταποκριθούμε στις μοναδικές σας ανάγκες.

ΑποστολήΟ Πελάτης ως Συνεργάτης

Στην KRAFT PAINTS, αποστολή μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο επίπεδο με συνεχή εξυπηρέτηση, μείωση του κόστους και τεχνολογικές βελτιώσεις που συμβάλλουν και δημιουργούν πραγματική αξία για αυτούς. Επιδιώκουμε συνεχώς την αριστεία για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών, των μετόχων και των υπαλλήλων μας και είμαστε παθιασμένοι στην εκπλήρωση των υποσχέσεών μας με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Οι άνθρωποι μας αποτελούν βασικό μοχλό σταθερής ποιότητας και συνεχούς καινοτομίας σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες μας. Η ποικιλόμορφη εμπειρία, η δημιουργική σκέψη, το ταλέντο και οι ιδέες τους αποτελούν οδηγό στην συνολική μας απόδοση και γνώμονα στη φιλοδοξία μας να πετύχουμε τους από κοινού στόχους μας.

Ευθυγράμμιση των στόχων μας

Δουλεύουμε δυναμικά και με σθένος, σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας σε όλα τα στάδια κάθε έργου. Ακούμε προσεκτικά τι μας λένε. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνουμε την ταχύτητα υλοποίησης, βελτιώνουμε τις διαδικασίες και απαιτήσεις κάθε έργου. Η ομαδική εργασία με πελάτες όπως παραγωγούς εύκαμπτης συσκευασίας, εκτυπωτικές μονάδες και άλλους, συνεπάγεται τη συνεχή βελτίωση της επιχειρηματικής σχέσης, ώστε να μπορούν να βασιστούν στις ομάδες πωλήσεων και τεχνικών μας συμβούλων για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών υψηλής ποιότητας.

Το Όραμα μας

Στην KRAFT PAINTS, επιθυμούμε να αναγνωριζόμαστε ως μια δυναμική ευρωπαϊκή εταιρία χρωμάτων και βερνικιών που παρέχει προηγμένες λύσεις για κάθε πελάτη, ενστερνιζόμενοι συνεχώς την καινοτομία μέσω δέσμευσης και εφαρμογής της γνώσης. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας μέσα από τις λύσεις και τα προϊόντα μας, να εξυπηρετούμε την κοινότητα που ζούμε μέσα στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να έχουμε ικανοποιημένους μετόχους, συνεργάτες και πελάτες.

Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά’ – Ηράκλειτος

Στην KRAFT PAINTS, το όραμα μας καθοδηγείται από τους ανθρώπους μας. Με όχημα την καινοτομία συμμετέχουμε σε βιώσιμες πρακτικές, προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας στο πλαίσιο της συνεχώς μεταβαλλόμενης βιομηχανίας μας. Το όραμά μας είναι να έχουμε μια αξιόπιστη ηγετική θέση και ακεραιότητα μέσα από μια επιχειρηματική κουλτούρα που πάντα προσεγγίζει σημαντικές δραστηριότητες. Πιστεύουμε στην βαθιά και συνεχή συνεργασία των υπαλλήλων μας και ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο να εργαστεί με ειλικρίνεια και υψηλά ηθικά πρότυπα. Ενθαρρύνουμε επίσης τη συνεχή μάθηση και τη δημιουργική σκέψη, υποστηρίζουμε την ομαδική επίλυση προβλημάτων, αναγνωρίζουμε και μοιραζόμαστε επιτυχίες ώστε να γίνουμε μια πραγματικά βιώσιμη εταιρία.