Ερωτευτείτε με χρώμα! - KRAFT Paints

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  •  22 Ιουνίου 2023
ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ! - KRAFT Paints

Πριν από λίγο ή πολύ καιρό… γνωριστήκατε, ερωτευτήκατε και σήμερα είστε ένα ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Και όπως κάθε χρόνο, θα αναζητήσετε και φέτος ένα όμορφο δώρο για τον/την σύντροφό σας, καθώς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Εμείς, ως δημιουργική ομάδα της Kraft Paints, έχουμε φυσικά να σας δώσουμε πολλές ιδέες – και για αυτή, όπως και για κάθε περίσταση – αλλά φέτος ειδικά σάς προτείνουμε ένα δώρο έμπνευσης και ανανέωσης για να χαρίσετε και οι δύο στην… ίδια τη σχέση σας!

Τι το ξεχωριστό έχει η φετινή γιορτή;

Για το 2022 επιλέξαμε αποχρώσεις ειδικά για τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. Στην επιλεγμένη γκάμα των 8 αποχρώσεων έχουμε συμπεριλάβει θερμά και ψυχρά χρώματα, με στόχο τη βελτίωση των ερωτικών σχέσεων σε διάφορους τομείς.

Το δώρο που σας προτείνουμε φέτος, είναι η ανανέωση της σχέσης σας μέσα από μία νέα ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Εκτός των άλλων θα αποτελέσει επίσης μία υπέροχη ευκαιρία να συζητήσετε και να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας προκειμένου να ομορφύνετε τον κατ’ εξοχήν ‘προσωπικό σας χώρο’, σύμφωνα με τις ανάγκες της σχέσης σας αλλά και το γούστο σας.

Οι υψηλής αισθητικής αποχρώσεις της 2022 Valentine’s Day Colors collection έχουν όλες αμιγώς ρομαντικό χαρακτήρα και ανήκουν στις πλέον κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις του 2022. Εσείς, επιλέξτε την αγαπημένη σας ανάλογα με το ζητούμενο αυτή την περίοδο στη σχέση σας και γιορτάστε μέσα στην πιο ρομαντική ατμόσφαιρα!

Καλύτερη επικοινωνία

Καλύτερη επικοινωνία

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ σας ή διασκεδάσατε μαζί λέγοντας αστεία; Αν πάει πολύς καιρός, πιθανόν η επικοινωνία με το άλλο σας μισό να χρειάζεται τόνωση. Άλλωστε, οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, το άγχος καθώς και οι πολλές ώρες που οι περισσότεροι δαπανούμε σε κινητά/υπολογιστές/κοινωνικά δίκτυα, έχουν αναπόφευκτα αρνητική επίπτωση στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα της επικοινωνίας μας με τους άλλους, και ειδικά με τους δικούς μας ανθρώπους.

Το μπλε, KR1711 Love Bird, είναι το κατ’ εξοχήν χρώμα της επικοινωνίας και της λογικής, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει μια πολύ κομψή, εκλεπτυσμένη και σίγουρα πρωτότυπη προσέγγιση για ένα υπνοδωμάτιο. Τολμήστε το και θα εκπλαγείτε από τη νέα, ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνετε, ενώ θα αισθάνεστε κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερη διάθεση για συζήτηση, γέλιο και παιχνίδια με τον/τη σύντροφό σας.

Περισσότερος ρομαντισμός

Αν ο πρώτος καιρός του μεγάλου ενθουσιασμού στη σχέση σας ανήκει πλέον στο παρελθόν, σίγουρα θα έχετε ήδη συνειδητοποιήσει πως η καλή σχέση χρειάζεται ‘δουλειά’. Η ‘δουλειά’ αυτή δεν είναι απαραίτητα κάτι δύσκολο – πολλές φορές αρκεί μια μικρή χειρονομία ως μία απλή υπενθύμιση της αγάπης και της αφοσίωσης που τρέφουμε για τον άλλο. Τα πιο πολλά ζευγάρια πέφτουν ‘θύμα’ της συνήθειας και της φθοράς του χρόνου με αποτέλεσμα να μην περνάνε τελικά καλά μεταξύ τους, χωρίς να έχει συμβεί απαραίτητα κάτι κακό. Πολλές φορές έχουν απλώς ξεχάσει τη ‘δουλειά’.

Να μια ευχάριστη και δημιουργική ‘δουλειά’ για εσάς: Βάψτε το υπνοδωμάτιό σας, μαζί!

Αυτές οι δύο όμορφες παστέλ αποχρώσεις του μωβ, KR1870 Lovers Kiss & KR1882 Kisses For You δημιουργούν μία ήρεμη ατμόσφαιρα που αποπνέει ρομαντισμό. Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε μία πραγματική φωλιά αγάπης και αρχίστε να περνάτε περισσότερο χρόνο εδώ μαζί. Σύντομα κάτι θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο!

Καλύτερη ερωτική ζωή

Δεν θεωρείται τυχαία το ‘βαρόμετρο’ της σχέσης… Η καλή ερωτική ζωή καθορίζει το καλό επίπεδο της σχέσης εν γένει, ενώ όταν αυτός ο τομέας υστερεί, όλοι οι τομείς της σχέσης δείχνουν να έχουν πληγεί. Συχνά λέμε ότι ‘έχει χαθεί η σπίθα’ αλλά ξεχνάμε ότι η ‘σπίθα’ θέλει απλώς προϋποθέσεις – και αυτές μπορούμε πάντα να τις δημιουργήσουμε. Μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή αποτελεί κλειδί για αυτόν τον ευαίσθητο τομέα που έχει ανάγκη την έμπνευση, τη μαγεία, το μυστήριο και την ανανέωση για να ανθίζει. Η ανανέωση του χώρου με ένα μελετημένο χρώμα, αποτελεί μια αλλαγή που μπορεί πραγματικά να δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σας διάθεση.

Καλύτερη ερωτική ζωή

KR1865 Valentine Rose & KR1901 French Kiss είναι σέξι, είναι τολμηρές και ταυτόχρονα κομψές. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το φάσμα του ροζ κάνει ‘θαύματα’ στα υπνοδωμάτια των ζευγαριών. Εμείς σας προτείνουμε δύο αποχρώσεις που δεν θα σας ‘κουράσουν’, αρκεί να χρησιμοποιηθούν με μέτρο και να συνδυαστούν με μια λιτή και προσεγμένη διακόσμηση.

Εξέλιξη της σχέσης

Εξέλιξη της σχέσης

Όλα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ σας και αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα: Αρραβώνας, γάμος ή παιδί… Όποια και αν είναι η εξέλιξη που επιθυμείτε στην παρούσα φάση, αρχίστε να τη δρομολογείτε μέσα από τους τέσσερις τοίχους του δωματίου σας! Συχνά μια μεγάλη αλλαγή ξεκινάει από μια μικρή. Μπαίνοντας στη διαδικασία να μεταμορφώσετε χρωματικά το υπνοδωμάτιό σας, κατ’ αρχάς θα συνεργαστείτε στην πράξη ως ζευγάρι για έναν μικρό κοινό στόχο και αυτή θα είναι μια σύντομη και απολαυστική εμπειρία που θα σας ‘δέσει’ ακόμη περισσότερο. Εξάλλου η ανανέωση του χώρου σας θα πυροδοτήσει υποσυνείδητα μια διάθεση για περαιτέρω αλλαγές…

Η πολυπόθητη επισημοποίηση θα ευνοηθεί μέσα σε ένα περιβάλλον που κυριαρχούν ματ nude ή ροζέ αποχρώσεις. Τα χρώματα KR2030 He Loves Me & KR1976 Soft Rose αποπνέουν συναίσθημα, σοβαρότητα και καλαισθησία. Ασπαστείτε την αλλαγή και ετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα…