Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα
https://kraftpaints.gr/wp-content/uploads/2018/05/ReflectiveCollection.png

Η συλλογή, REFLECTIVE COLLECTION  της KRAFT περιλαμβάνει 185 μοναδικές αποχρώσεις, επιλεγμένες από ομάδα διακοσμητών και αρχιτεκτόνων με υψηλή εξειδίκευση στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων. Εναρμονισμένη με τις τελευταίες τάσεις του χρώματος παγκοσμίως, σας βοηθάει να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση για τις εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού σας.

Αποτέλεσμα μακράς έρευνας, οι 185 αποχρώσεις δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν με την σειρά χρωμάτων εξωτερικής χρήσης 4 SEASONS της KRAFT.  Τα προϊόντα 4 SEASONS προσφέρουν υψηλή προστασία, αντοχή σε σκόνη και ρύπους, μόνωση και προστασία από βροχή και υγρασία, εξαιρετική αδιαβροχοποίηση και υψηλή διαπνοή.

Όλες οι αποχρώσεις της συλλογής REFLECTIVE COLLECTION , δημιουργήθηκαν μία προς μία για να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο χαρίζοντας στο εξωτερικό των κτιρίων την αίσθηση του καθαρού και φρεσκοβαμμένου για πολλά χρόνια.

Παράλληλα, ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της KRAFT , είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανακλούν μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνοντας την θερμοκρασία των εξωτερικών τοίχων που εκτίθενται στον ήλιο, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την εσωτερική άνεση των ενοίκων.

Η τιμή της ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία TSR (Total Solar Reflectance),  για κάθε μία απόχρωση ξεχωριστά, έχει μετρηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα μέτρησης.

Reflective Collection

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Reflective

Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο.