Είσοδος Συνεργατών

  • Ελληνικα
    • Αγγλικα
    • Ρουμανικα
    • Βουλγαρικα

ΑρχικήΈρευνα & Ανάπτυξη - KRAFT Paints

Ως πρωτοπόρος στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον χρωμάτων και υλικών προστασίας, η KRAFT PAINTS υπερηφανεύεται για την παροχή καινοτόμων, βιώσιμων λύσεων στα διακοσμητικά χρώματα και στη βιομηχανία κατασκευών. Από την ίδρυσή της, η KRAFT PAINTS χρησιμοποιεί προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και τεχνικές παραγωγής, με αποτέλεσμα προϊόντα που προάγουν την υγεία, εξασφαλίζουν άνεση, βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση και παρέχουν ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣυνεχής Καινοτομία

Η KRAFT PAINTS δεσμεύεται για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης, που επικεντρώνεται στην εξεύρεση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων υψηλής ποιότητας για τον διακοσμητικό και κατασκευαστικό κλάδο. Τα έργα έρευνας και ανάπτυξης βρίσκονται στο επίκεντρο του Τεχνικού Κέντρου KRAFT PAINTS στην Ελλάδα, το οποίο συντονίζει τις προσπάθειες του τεχνικού προσωπικού της KRAFT PAINTS και διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κορυφαίοι προμηθευτές καινοτόμων τεχνολογιών. Η εσωτερική ομάδα ανάπτυξης της KRAFT συνεργάζεται ενεργά με πληθώρα συνεργατών και προμηθευτών υψηλής τεχνολογίας αλλά και σημαντικούς Εθνικούς και Διεθνείς Φορείς, πραγματοποιώντας κοινά ερευνητικά έργα σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΔέσμευση στην ποιότητα

Η KRAFT PAINTS διασφαλίζει ότι τα προϊόντα αναπτύσσονται και διαμορφώνονται έτσι ώστε να πληρούν όλα τα σχετικά τοπικά και διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα πιστοποιούνται μετά από τις πιο αυστηρές δοκιμές από διεθνή και αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών. Το Τεχνικό Κέντρο εφαρμόζει αυστηρά ελεγχόμενες και αναγκαίες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής εξασφαλίζοντας ομοιογενή, υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η KRAFT PAINTS ακολουθεί αυστηρούς, πιστοποιημένους, ποιοτικούς ελέγχους και διαδικασίες περιβαλλοντικής διαχείρισης. Τα εργοστάσια της DRUCKFARBEN – KRAFT PAINTS έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και έχουν πιστοποιηθεί με περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα EN, μεταξύ άλλων.